Een aantal project voorbeelden

Een aantal project voorbeelden

Voor al het schilderwerk zowel binnen als buiten kunt u bij ons terecht. Met bijna 30 jaar ervaring in het schildervak bent u verzekerd van een betrouwbare en goede schilder. Verder >>

 

Werkzaamheden

Hartman Schilderwerken schildert alle mogelijke oppervlakken: ramen, deuren, muren, plafonds, kozijnen, meubels en kunststoffen, zoals Trespa. werkzaamheden (Small)Wij verzorgen al uw schilderwerk, zowel binnen als buiten. Bovendien hechten wij veel belang aan degelijk en voorbereidend werk. Wij komen steeds vooraf ter plaatse om het te schilderen werk grondig te keuren en te bekijken.
Indien nodig wordt het oppervlak geschuurd en bewerkt (bv. houtrot). Pas dan gaan wij over tot het eigenlijke schilderwerk.

Wij geloven dat een degelijk voorbereidend werk minstens even belangrijk is als het schilderwerk zelf. Nadien zorgen wij natuurlijk voor een perfecte en mooie afwerking.

Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of vrijblijvend advies wilt, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.